Jun 14, 2014

Bila nak Holiday

Hye..assalamualaikum..

Hye  hye hye korunk semua.Sonok tak weekends di kali ini? Kiki kan,makin nak taip laju-laju makin laju kaki ni bergoncang.Ok tabiat baik saya adalah mengoyang kaki.Layan ~ Sesaje je nak menyimpang sementar dari kesibukan kerja yang tidak berkesudahan :) Nak pergi bercutila.Hari tu mase Airasia buat Free Seat tak sempat pulak nak beli tiket p Langkawi.Mak ajak ramai-ramai pergi Langkawi.Tahun hadapan sempena hari jadi ai u ols! Bestkan ? Tapi aku tak keruan,kalau ikutkan hati..nak je skunk jugak p tengok pemandangan lain.Terkadang bosan,terbeban dan tertekan u ols! Sabarlah wahai hati :

I hate Photoshoot sebab kena jaga badan,kena banyak senyum,peluh keluar macam air paip,pipi merah macam badut dan bulu mata berat terasa amat mengantuk.



 Tapi photoshoot untuk budak comel seperti Nazmin ni memang syok.Tersengih sendirian tak sudah!

Menjadi orang di belakang tabir juga agak memenatkan .Now i understand how man feel .This thing take so much time to be done.Thank Hana for the comfy sofa for me to sleep..hehe..sesuka hati kau tertido kat rumah Makeup Artis. :)


How do ai look? Naked face.yeah yeah yeah..i know!
Tak semua boleh terima keadaan ai begini.
Mak membebel.
Kawan lama kurang terima.
Bakal mak mertua tak cakap apa-apa.
Kekasih hati rindukan ai yang dulu.Ai yang dulu gimana b?



Setakat itu sahajalah entri pendek ai yang ntah ada tak ada isi :) Sesaje nak meluahkan rasa hati dengan paparan beberapa keping gambar yang entah apa-apa.Tak sabar nak balek.Jumpa my cutey Box .Nak p minum air Milo BRC,or have a lovey dovey conversation.Awak,saya janji lepas kahwin saya layan awak 1st class ok.Hye mom! Im sleepy and hungry ! Miss u much!

Sebelum menamatkan entri ai ni :) Terimalah persembahan kami bertiga ! Buat modal buat promosi baju pra Ramadhan :) Bye u ols!!

*Boleh tak tolong suggestkan tempat-tempat menarik berserta aktiviti menarik dalam Malaysia kat kite? Makceh!

No comments:

Post a Comment