Jan 14, 2015

Harijadi

Ola..
Hye,assalamualaikum.

Suke tak celebrate birthday? Mestilah sukekan.Siapa tak suka dapat hadiah.Siapa tak suka dapat gift sebagai penghargaan.Tak kira lah untuk diri sendiri,orang lain ataupu daripada orang lain.Untuk budak noob dan kurang digemari seperti aku (sedih siot ayat,macam lonely giler) adalah menjadi kebiasaan jika birthday aku dilupakan.Dan aku pun selalu buat-buat tak pernah birthday.Sebenarnya aku sendiri tak ingat pun birthday siapa-siapa..kah kah kah..Birthday mak ai ingat hokay! 

Al-kisah disebabkan tahun ni duit BR1M dapat pada tarikh yang mana tarikh birthday aku,maka aku pun sibuk dok gebnag pang pung pang.DANG! takda sapa pun nak layan noks! Kesian..Tapi aku takdela kisah sangat.Sedih tu adela...sampai hati korang kensss..

Apapun FH dah sibuk dok remindkan aku pasal birthday aku esok.Lentok,sedih,terharu semua bercampur baur..Taching sangat sampai lupe sepatutnya aku p buat sedekah ke ape ke memandangkan esok birthday aku malam Jumaat.Semoga mendapat rahmat dari yang Maha Esa.

Amin..

Kalo akulah kan..kalo mak yang tanya aku nak hadiah apa?Aku nak hadiah berupa ayam masak kari yang super sedap dengan daging panggang juga ayam masak kicap! nyemmm nyemm

Kalo FH pulak aku nakkk..hermmm??? nak kek sepotong jela..janji dapat celebrate..ngee..wish pun jadila.

So,kat sini nak wish diri sendiri la..

Happy Birthday to me! 
Happy wanitaness Vicke Syarifah

Semoga menjadi insan yang lebih baik,berjaya dan sik ngegeh gik owh

 Azam dah umoq 26 esok?
Banyak sangat azam sampai tak tahu nak tulis yang mana satu.
Berharap dapat masa rehat yang lebih banyak arh tahun ini!!

Chao u ols!

No comments:

Post a Comment