Apr 29, 2016

Rindula kat i-Phong

Assalamualaikum..

Dah beberapa hari i-phong kamek ni rosak sangatla tak syok ok.Tak ley nak snap-snap gambo time-time semua taqdaq kat ofis ni.Hurmm..dan tak ley nak post entri best-best sebab..skali lagi gamab dalam tu.

Haaa..how i miss my i-phong.

Ok,let kamek cerita skit pasal i-phong swap kamek.Heee..dulu handphone kamek Samsung S5 .Beli sebab camera best dan mase tu budget takley lebih dari 1200..So kenalah beli yang second sajork.Well,kamek ni jenis yang kalau gadget-gadget macam phone memang tak kisah kalo second sebab hayat dia tak lama.U know what i mean kan?

Tetiba adela satu harini Chai Borb tanya,"Nak swap dengan i-phone tak?"
"B,biar betul?"
Macam tak caye jekan.Sekali deal trus jadi omaigad,la tu jugakla cheq kena transfer semua benda,semua.Sampai ada gambar yang kena delete tak usah dikenang lagi.Nasib baik sekarang bertambah cantik berbanding dulu memang tak menyesalla.mih mih.

Sejak i-phone ditangannya kamek dah kurang bagi perhatian kat Chai Borb sebab asyik layan IG.Lama jugak kamek dah jadi i-phone user ni..setahun lebey jugakla.Pastu rosak tang bateri.nak tukar bateri ni la kamek berkira.Berkira tapi rindu.

Rindunya i-phone..sorry honey u selalu run out of battery sebab slalu main IG,Slalu kena bayar bill besar sebab lebih quota..ini semua sebab IG..hahaha..get well soon ok.

Nanti kita order battery on9 pastuh tunggu bos i c Mayel tu balek bercuti dekat kampung halaman dia,sedang berseronok dengan kuchengnya yang bernama Abu tu kot kat Taiping nu ha.C Mayel ni ada tools untuk phone.

Nanti ibedah u tang tung tang u on balek k.

Miss u i-phong..
Kalo la u bace ni kan Phong..

No comments:

Post a Comment